Inbreng van kleding kan tijdens openingstijden op afspraak. De kleding dient schoon, gestreken en zonder beschadigingen te zijn. Alleen kleding van de betere merken (midden en hoog segment) zullen worden ingenomen. VLF bepaalt welke kleding zal worden ingenomen. Ook schoenen, tassen, shawls, riemen, sieraden en cosmetica is welkom.

De kleding zal gedurende een periode van 6-8 weken in de winkel worden geëtaleerd. Het gehele jaar door kan er kleding worden ingebracht, houd echter wel rekening met de seizoenen. Vanaf februari voorjaar/zomer kleding, vanaf augustus najaars/winterkleding.

Na verkoop is 40% van de verkoopprijs voor u.

De verkoopprijs zal door VLF worden bepaald en kan eventueel in overleg worden bepaald. VLF kan de prijs zonder overleg verhogen of verlagen.

De verkochte kleding wordt na een periode van 6-8 weken uitbetaald. Uitbetaling dien je minimaal 1 dag van te voren kenbaar te maken ivm minimaliseren van cash in huis. Daarna dient uw niet verkochte kleding te worden opgehaald om ruimte te maken voor nieuwe inbreng.

Uitbetaling van verkochte kleding kan tot een jaar na inlevering, daarna vervalt het aan VLF.

De kleding blijft niet langer dan 6-8 weken in de winkel hangen om zo een zo gevarieerd mogelijk aanbod te bieden die telkens spannend en uniek is.Na deze periode dient u de kleding die niet verkocht is, zelf weer op te halen. Dit kan tot 4 weken na de eerst gestelde periode van 6-8 weken. Mocht de kleding na 4 weken boven deze termijn niet zijn opgehaald vervalt deze automatisch aan VLF.

VLF is niet verantwoordelijk voor schade (brand- of waterschade) aan kleding en/of eventueel zoekgeraakte kleding. Dit risico is geheel voor rekening van de klant. Uiteraard besteden wij de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van uw artikelen.

Bij inname van de artikelen gaat VLF er van uit dat je kennis hebt genomen van deze voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

Openingstijden: woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 en zaterdag van 10.00 – 17.00.

Private shopping of girls-night (min 4 pers) op afspraak.

Met pin betalen is mogelijk.

Vintage Luxury Fashion
Utrechtseweg 174A
6862 AT Oosterbeek
Tel: 026 848 19 57
(Gratis parkeren)